Kapcsolat

A DÚR könyv iránti igényt ezen a linken keresztül tudjátok leadni. A könyv átvételével kapcsolatban e-mailben kommunikálunk az igénylőkkel. 

Készült elektronikusan egy DÚR szövegkönyv, amelyet le tudtok tölteni és igény szerint ki tudtok nyomtatni. Kérjük, hogy az igényléseknél vegyétek figyelembe ezt is – annyi DÚR könyvet rendeljetek, ahányan ténylegesen egyszerre kottát kell, hogy olvassanak a zenekarotokból. Szeretnénk, hogy mindenhova el tudjon jutni a könyv, ahol az Isten nagyobb dicsőségére használnák, de biztosan lesznek mennyiségi korlátaink. Köszönjük, hogy odafigyeltek erre!

A projekt az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság támogatásával valósult meg, így a könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható: ingyenesen adjuk mindazoknak, akik az Egyházban szolgálnak, és úgy érzik, hogy számukra segítség lehet ez a gyűjtemény. Kérjük, hogy felelősen, de mégis bátran igényeljétek a könyvet – ha nagy a zenekarotok, és a tagok használnák a kottákat, akkor kérjetek nyugodtan minden zenekari tagnak. Célunk, hogy az ország minden részére eljusson a kiadvány – köszönjük, ha továbbadjátok a hírt, hogy van ez a könyv, és van ez az oldal!

Minden egyéb kérdést, kérést, észrevételt, építő szándékú kritikát vagy éppen pozitív visszajelzést szívesen fogadunk a durkonyv@gmail.com e-mail címen.

 

A projektben részt vettek:

DÚR könyv

Szerkesztette: Andrejszki Toma és Ozvald Zsuzska

Lektorálta: Kelemen Imre atya
A kiadásért felel az Angyalföldi Szent László Plébánia
Felelős szerkesztő: Andrejszki Toma
Műszaki szerkesztő: Ozvald Zsuzska
Borítóterv: Börcsök Dániel
Nyomdai kivitelezés: TINTA Kft.
Külön köszönet Vedres Csabának, Dr. Kálmán Antal atyának, dr. Deák Imrének és Dr. Monostori László atyának

DÚR honlap

Programozó: Forintos Bence
Látványterv: Börcsök Dániel
Gitár és ének: Andrejszki Toma
Vokál: Ozvald Zsuzska és Pieroth Rebeka
Vonós szólamok: Vesztergombi Dávid (cselló) és Virághalmy Gergő (hegedű)
Stúdiómunkálatok: Kovács Dániel

Készült az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság támogatásával.