Kapcsolat

A DÚR könyv ezen a linken keresztül igényelhető. // Jelenleg készlethiány van, ezért kérjük a türelmeteket! Folyamatban van a további könyvek nyomtatása. Mindemellett köszönjük, ha kitöltitek az űrlapot, és így segítitek az igényfelmérést!

Készült elektronikusan egy DÚR szövegkönyv, amelyet le tudtok tölteni és igény szerint ki tudtok nyomtatni. Kérjük, hogy az igényléseknél vegyétek figyelembe ezt is – annyi DÚR könyvet rendeljetek, ahányan ténylegesen egyszerre kottát kell, olvassanak a zenekarotokból. Szeretnénk, hogy mindenhova el tudjon jutni a könyv, ahol az Isten nagyobb dicsőségére használnák, de biztosan lesznek mennyiségi korlátaink. Köszönjük, hogy odafigyeltek erre!

A projekt az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság támogatásával valósult meg, így a könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható: ingyenesen adjuk mindazoknak, akik az Egyházban szolgálnak, és úgy érzik, hogy számukra segítség lehet ez a gyűjtemény. Kérjük, hogy felelősen, de mégis bátran igényeljétek a könyvet – ha nagy a zenekarotok, és a tagok használnák a kottákat, akkor kérjetek nyugodtan minden zenekari tagnak. Célunk, hogy az ország minden részére eljusson a kiadvány (az internetes bugyrokon és az egyházmegyei ifjúsági referensek révén) – köszönjük, ha továbbadjátok a hírt, hogy van ez a könyv, és van ez az oldal!

Minden egyéb kérdést, kérést, észrevételt, építő szándékú kritikát vagy éppen pozitív visszajelzést szívesen fogadunk a durkonyv@gmail.com e-mail címen.

 

A projektben részt vettek:

DÚR könyv

Szerkesztette: Andrejszki Toma és Ozvald Zsuzska

Lektorálta: Kelemen Imre atya
A kiadásért felel az Angyalföldi Szent László Plébánia
Felelős szerkesztő: Andrejszki Toma
Műszaki szerkesztő: Ozvald Zsuzska
Borítóterv: Börcsök Dániel
Nyomdai kivitelezés: TINTA Kft.
Külön köszönet Vedres Csabának, Dr. Kálmán Antal atyának, dr. Deák Imrének és Dr. Monostori László atyának

DÚR honlap

Programozó: Forintos Bence
Látványterv: Börcsök Dániel
Gitár és ének: Andrejszki Toma
Vokál: Ozvald Zsuzska és Pieroth Rebeka
Vonós szólamok: Vesztergombi Dávid (cselló) és Virághalmy Gergő (hegedű)
Stúdiómunkálatok: Kovács Dániel

Készült az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság támogatásával.